SPORTARENA

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

H Jaguar επιστρέφει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Jaguar ανακοίνωσε την επιστροφή της στο παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό όπου από το φθινόπωρο του 2016, θα εισέλθει στην τρίτη σεζόν του πρωταθλήματος της Formula E, επιστρέφοντας ως κατασκευαστής με τη δική της ομάδα.

Η Formula E θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για την Jaguar Land Rover για την περαιτέρω ανάπτυξη του μελοντικού συστήματος μετάδοσης κίνησης EV συμπεριλαμβανομένου της τεχνολογίας του κινητήρα της μπαταρίας.

Ο Nick Rogers, ο Διευθυντής της Ομάδας Μηχανικών για την Jaguar Land Rover, είπε: «Είμαι υπερήφανος για να αναγγείλω την επιστροφή της Jaguar στους αγώνες με την συμμετοχή στο καινοτόμο πρωτάθλημα Formula E της FIA. Τα ηλεκτρικά οχήματα απολύτως θα παίξουν ρόλο στο μελλοντικό χαρτοφυλάκιο της Jaguar Land Rover και η Formula Ε θα μας δώσει μια μοναδική ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης μας. Το πρωτάθλημα θα μας δώσει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε και να δοκιμάσουμε τις προηγμένες τεχνολογίες μας, κάτω από ακραίες συνθήκες απόδοσης.»


«Είναι πεποίθησή μου ότι κατά τα επόμενα πέντε χρόνια θα δούμε περισσότερες αλλαγές στον κόσμο του αυτοκινήτου σε σχέση με τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Η Formula E το έχει αναγνωρίσει και έχει αντιδράσει σε αυτές τις τάσεις και η συναρπαστική και πρωτοποριακή προσέγγιση του πρωταθλήματος είναι η τέλεια λύση για τη μάρκα μας.»


Πηγή : gof1news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου